Att känna sig vacker!


För tre månader sedan fick jag en son. Och, det syns på min kropp. Det må så vara. Men det bli inte mycket tid till att göra sig fin. Jag längtar tills jag får gå till en frisör och klippa till min lugg och kanske klippa upp håret lite.
Jag längtar tills jag kan ha klänningar och mina fina underbara skor som bara står och ropar i garderoben.

Jag är en sucker för 50-tals klänningar och helst då riktiga, inte replicas. Det ska kännas på tyget och dragkedjan ska vara ordentlig. Tänk om jag hade råd att köpa alla de där klänningarna jag ser på e-bay. Jag kan ju fortsätta drömma.

Känslan att ta på sig en klänning från 50-talet är underbar, utan att överdriva. Att få göra en snygg uppsättning i håret och ta på sig nylonstrumporna, självklart med sömm där bak, och till sist det röda läppstiftet. När jag står framför spegeln då, då känner jag mig vacker. Hur jobbigt vardagen än må vara.

Men nu är det så, att det går ju inte varje dag. Kanske billigast så?Kommentarer
Postat av: Zara

Åhh känner igen mig, jag längtar också tills man kan göra sig fin och fräsch.. man går ju runt i pyaas rufsig i håret hela dagar för man orkar inte göra sig fin dessutom så är det så dyrt att hålla sig fin varje dag, som solning, klippning + smink och fina kläder eftersom kläderna man hade innan graviditeten ej passar längre och extra magen barnet lämnade efter sig gör inte saken såå mycket bättre..

2009-11-30 @ 14:40:08
URL: http://millybus.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0