Snart är sommaren här!!

Och då ska man klä sig med stil. Förra sommaren gick jag rund som en fet och strandad val. Jag var gravid då och visade mig knappt ute. Men i sommar ska jag, trots mina bleka tändsticks ben, svansa runt i dessa fina kläder som kom på posten idag. Dock så stämmer inte rosetten på skorna. De är MYCKET finare i verkligenheten. Det är ingen "diamant" på rosetten. För det ser ut som att det är det på bilden. Och angående shortsdressen så satt den som ett smäck. Jag vill ha sommar NU!....

Yay...fynd:D

300 riksdaler fick vi ge för dessa två bokhyllor på en loppis. De är i grymt bra skick och rymmer massor i skåpen längst ner. För vi har, saker, inte skrot. Men massor med saker. Min man fick sig även plats för sina samlarprylar jag köpt åt honom på mitt jobb. Boken CULT som ni ser på bilden fick jag av min äldre bror när jag fyllde år. Lätt en av de mest värda böckerna man kan äga. I den finns allt det där som vi har vuxit upp med allt från 50-90 talet. Köp den idag!!

Jag har ett nytt jobb, eller kan man säga. Ett till jobb. Jag ska börja jobba på Coasters bar & restaurang här i skellefteå. Lite rockabilly retro. Min man jobbar där oxå. Kommer säkert bli jättekul. Ska inskolas där nästa vecka. Spännande!!

Jag har klippt mig. jag var nöjd...i en dag. Och det är som vanligt luggen som är ett problem. Jag ska till luleå eller umeå och klippa mig nästa gång. För jag tror att frisörerna i ske-å inte riktigt fattar min vision:(

ska jag ha snedlugg eller...rak?..


Påskmys hemma hos 237!!

På tradera hittade jag dessa underbara koppar. De står nu i köket såhär fint upställda på min stringhylla. Jag har Letat efter snygga, helst lite ovanliga koppar med fat. Men oftast har jag bara hittat sånt som de flesta är ute efter och de blir därför blir de lite dyrare. Jag gav 200:- för dessa koppar med fat och assietter. Ett riktigt fynd tycker jag!

På listan står loppis i morgon om de har öppet. NU måste jag hitta en bokhylla. Jag är så less på alla böcker som ligger i en jättekartong i min sons rum. Jag kan ju hålla tummarna för att de har nått som jag letar efter!!

Min man står för närvarande och gör barnmat. Det kanske inte är så retro. Men jag vill dela med mig av en länk som är hur bra som helst. Jag fuskar ibland och köper färdiga brukar, det ska jag erkänna. Men det blir billigast att göra maten själv och då får man även lära sig vad barn behöver osv. Det är en PDF fil vilket gör det väldigt smidigt att skriva ut och ha redo i köket. Det kan även bli en fin present till blivande föräldrar eller de som snart ska börja ge sina barn "vanlig" mat!

http://hem.passagen.se/isaksweb/barnmatskokbok.pdf

Det är påsk och här hemma är det pyntar fjädrar, hönor och ägg, men bara i köket. Köket är mittpunkten här i huset. Nu står datorn på köksbordet, det luktar gott från spisen och vi lyssnar på Annette Hanshaw-Daddy, won't you please come home. Det är en bra dag idag.

TREVLIG PÅSK!!

 


RSS 2.0