I köket hos mig!

Nu står det nya köksbordet på plats. De blev jättebra. Dock så ska vi byta sittsarna på dem. Gardinerna hittade jag på tradera för en billig summa. De är roligt att fynda. Duken på bordet, som man ser väldigt lite av, är från loppisen vi var på i söndags. Jag vill ha en ny kökslampa dock. Vet inte hur det ska se ut. Men den från IKEA är både för stor och passar verkligen inte in i köket.

 

Det är snart sommar. Okej några månader kvar, men jag längtar verkligen. Jag ska ha klänning så ofta jag bara kan. Och fina skor. Jag ska ta ut famlijen på picknick. Mormorsaft och ballerinakex. Det hör verkligen sommaren till. Jag saknar fuktigt gräs under bara fötter. Nåvål, snart så!!

 

I helgen skall vi tapetsera sovrummet. Tapeterna kom igår. Jag längtar verkligen. Nu är ju bara frågan. Vad vi ska ha för gardiner och krukor i våra fönster. Det är två fönster i det rummet. Blir dyrt med gardiner också. Jag lovar bilder efter helgen:D

Många Kramar!!


I denna eviga kyla!

Det har varit så mycket på senaste att jag, lagt bloggen på is lite. Men nu är jag tillbaka. Med hull och hår.

Jag har fyndat massor sedan sist. Jag skall lägga upp bild på det i nästa inlägg. Bland annat bilder på köksbordet nu när det står hemma hos oss. Jag var på loppis i Bureå med min mamma i söndags, hittade en lampa, som mamma kallar porrlampan. En duk och en grymt fin skål. Jag hittade en bokhylla för 200 kr. Men...dne var lite för skadad för att jag ens skulle orka dra hem den. Den var ganska stor.

 

Jag har varit och sett Buddy Holly. Gratis. Jag stod i garderoben med en kompis så vi smet in och såg lite av föreställningen. Inte helt fel. Den var bra. Väldigt roligt att nått sånt kommer till skellefteå. För jag är grymt less på att Skellefteå mest satsar på sport. Brolle gjorde för övrigt ett bra jobb på scen. Han är kanske ingen skådis, men sjunga, det kan han. Brolle gick i paralellklass med min bror Robert. Minns att jag satt och tittade på Brolle när han spelade gitarr. Jag var kanske 9-10. Jag tror det var på nån ungdomsgård i Boden. Minns det väldigt vagt. Hur som helst, Brolle får mig att minnas min bror. Hur högfärdig han är må ha blivit.

 

Vi byter sovrum. Vi byter med gästrummet som var större än vårt. Helt galet att vi inte tog det rummet från början till vårt sovrum. Vi ska inreda det i lite 30-40tal. Rött och grönt kommer det gå i. Jag ska fota skiten ur sovrummet när det blir klart. Nu ska vi städa bort allt damm efter att det slipats spackel och väggar. Ha en jätte trevligt dag!!

 

Kram!


Längtar!!

bord

Jag och maken fyndade oss ett nytt köksbord på blocket. 1900:- fick vi ge för det. Sittsarna är dock klädda med nått tantigt tyg, så det blir att byta till fakeskinn, svart sådant. Det är på väg med posten!

Blir inte mycket till uppdateringar nu. Har varken nått att skriva om eller så mycket ork...

Men...snart...kanske jag kommer igång igen!

Kram!

RSS 2.0