Loppisen

När jag har lite att göra på dagarna brukar jag stoppa ner sonen i barnvagnen och trava iväg till en närliggande loppis. Det är rätt sällan jag hittar nått jag verkligen vill ha, men igår så hittade jag tre saker, som jag faktiskt behövde. Men då är det så typiskt att jag inte har råd just nu. Skrivbordet var i bra skick, men ca 2000 för det ger jag inte då jag sett liknande för 450 på blocket tidigare.

Den lilla söta möbeln stod så sött i ett litet hörn för endast 350:- men jag har tyvärr ingen plats för den:(

Hade planen att göra om det till ett barskåp med tyvärr så kärvade låset massor.

Mattan blev jag kär i direkt. 750:- skulle de ha för den. Men jag lät bli då jag egentligen inte behöver den. Känns som att jag kommer ångra mig senare!

 

Ha en trevlig loppishelg:D


modcloth.com

Klänningen ovan är från Modcloth.com...och jag erkänner jag är lite kär. Kanske blir den jag bär på min systers bröllop. Fast jag vet ju hur jag är. Jag kan lika gärna ändra mig. Lite osäker dock på hur dessa är i storlekarna. Någon som vet??
Jag är rätt petit, en solklar XS ibland är strl 8 för stort. Och det vore synd om jag måste sy in.

Jag är fortfarande på jakt efter det perfekta skrivbordet....ett i teak självklart!

Bröllop!


I år är jag bjuden på två bröllop. Det första äger rum i slutet av juli. Då ska kompisar gifta sig. Den 3 september gifter sig min syster. Det ska bli så kul :D

 

Men då är det ju den stora frågan vad man ska ha på sig. På min systers bröllop ska jag ha en blå klänning. Men bröllopet i Juli har har då blankt ingen aning. De säger ju att det finns "regler" för vilken färg klänning ska vara och inte vara. Rött ville jag ha på min systers bröllop men mamma sa att det är ett bevis på att man legat med brudgummen. Jag funderade på svart men eftersom jag har svart hår så är jag lite orolig över att det kommer se ut som att jag ska på begravning eller liknande.

 

 

Jag tänkte lägga upp bilder på lite klänningar så kanske ni har lust att hjälpa mig välja??

 

Kramar

 


Min ananas!

Min hula-hula flicka har fått besök av en ananas som jag hittade på en loppis för en tia:D

I morgon ska jag och sonen på yttligare en loppis. Underbart, synd bara att loppisen där är så dyr:/

kram


kokboken...

 

gåva från simons mormor!


Måla om!

Nu var det länge sedan jag skrev. Men det har varit så mycket på senaste att jag nästan gav upp på bloggen. Men nu när jag har mer fritid så kanske jag hinner skriva oftare. Jag har gjort många nya fynd och jag tänkte lägga upp bilder på dessa under veckan. Ett/ dag hade jag hoppats på att hinna blogga om.

Det som är på G nu är att vi ska måla om i vardagsrummet. Jag är jättenöjd över färgvalet. Jag vill ha färgen som inte fanns. Fast, den fanns ju. Men kvinnan på färgbolaget sa att hon inte hittade det jag sökte. Men på Flügger fanns färgen iallafall:D

 

Kram på er!


RSS 2.0