Dagens baddräkt

modcloth.com

 


Ny elvisp eller en kitchenaid?

När jag bakade igår upptäckte jag att min elvisp inte var hel. Det gick inte att fästa båda visparna i den och efter ett tag när jag "vispat" lite så sa det NJOOOOOP...och så var den död. Haft den i 11 år så den hade nog gjort sitt. Jag har suttit och letat elvispar men de som är bra ligger ju kring tusenlappen. Så jag funderade på att spara ihop till en kitchenaid. 3000:- kostar dem. En röd skulle det självklart bli då.

 

Jag skulle baka american chocolate chip cookies. Men jag hade inte allt hemam för att baka dem så det blev en egen version. De är inte vackra, men ack så goda. Jag ska lägga upp recept inom kort.

 

Jag har blivit ombedd att sy en examensklänning åt en tjej som går ut nian. Jag är så överlycklig. Och tjejen i fråga har valt ett helt underbart tyg oxå. Det kommer bli lite 60-tals känsla över den. Jag tänkte lägga upp lite inlägg här i bloggen så får ni och hon se hur jag gör osv.

 

Ha nu en underbar helg alla
KRAMAR!!

Soffa från Ikea

Kjellsmobler.com

Jag vill ha den där soffan. Men som vanligt ligger butiken åt fanders. Jag får fortsätta leta. Jag hade hittat en i umeå. Tänkte titta på den i helgen men då ringer säljaren och säger att han orkade inte vänta och sålde den, typiskt.

 

Jag tänkte storstäda lägenheten på söndag eftermiddag och sedan fota så ni får se hur jag bor:D

 

kram


www.minboudoir.se

En hemsida värd att besöka.

kram på er:D

Önskas !

Jag har redan en underbart fin soffa. Men den är lite liten. Jag hittade den här bilden i min dator. Antar att den kanske är från blocket till en början. Färgen på soffan på bilden ovan påminner väldigt mycket om färgen jag målat på väggen i tv-rummet. Jag borde fota lägenheten så ni får se hur det ser ut.

 

Var på Loppis i söndags (igår). Hittade ingenting. Det är verkligen uselt utbud på loppisarna i norr just nu. Fast det kanske beror på vad man är ute efter. Om jag slutar leta efter det perfekta skrivbordet kanske det dyker upp ;)

 

Kram!


Fredag!

När jag gick mellanstadiet brukade alla lärarna klä sig lite extra fint på fredagar. Jag önskar att det ska bli så igen. Jag tycker det är så himla kul när man är på middag hos någon eller åker iväg på fest och har gjort sig lite extra fin. Som mamma (och pappa) behöver man nog få rå om sig själv lite ibland.

Jag har inte gjort nått speciellt med varken mitt hår eller kläder idag. Svårt när man har en liten Vätte hemma :D

 

Boken fick jag av Simon i julklapp. Den är så bra och så är bilderna jättefina i den. Nån dag ska jag ge mig själv lite tid till att träna på nya frisyrer:D

 

Önskar er alla en Supermysig Fredag:D

RSS 2.0