En liten tia!

Idag har varit en rätt händelserik dag. S och W var på aktuen idag då vi trodde att W hade svalt en tio-krona. Men som tur var så hade spargrisen svalt den. Mina föräldrar har varit här och hämtat upp W. De ska ha honom till i morgon.

Jag och S passade på att göra annat än att sitta hemma. Vi åkte till myrornas. Där hittade jag två rätt fina kjolar. Jag vet inte om jag ska behålla dom ännu dock. Men de sitter jättefint. Dock så luktar de damparfym. Ni vet så där starkt som damer kan lukta. Så de ska tvättas.

Ikväll ska vi på Coasters och se The Go Getters med goda vänner. Jag längtar:D

Så nu är det väl dags för mig att släppa ut alla pincurls och måla läpparna röda!

 

Ha en riktigt trevlig helg :D


...men hemma bäst!

Nu var det inte jättelänge sedan jag var i Luleå. Men jag saknar det. I Skellefteå bor jag, jag har jobb här, familj vänner osv. Men det finns ingen annan stad som kan få mig att känna mig så hemma som Luleå.

För er som inte vet så flyttade jag med mamma, pappa och syskon 1995 till Burträsk från Boden. I Luleå had ejag farmor och farfar, och som jag skrivit i tidigare inlägg så befann jag mig ofta där.

Jag har suttit och letat på bilder på Luleå från 1950-1960 men det var svårare att hitta än jag trodde. Jag får nog göra ett besök på museet.

Men jag visste att jag sklle hitta bilder från Shopping. Köpcentrat som invigdes 1955, en då vacker skapelse av Ralph Erskine. Sök på namnet och ni kommer känna igen det han gjort.

Bilden i färg när en ung dam står med en röd handväska är taget någongång under 50-60. Kan ni se vem denna unga dam är?

En ung Maud Adams i början av sin karriär. Ni vet hon som var med i bondfilm(er)?

Medans jag sitter här och är lite småbitter över att det var så mycket finare och mer stil på Luleå förr och vetskapen om att jag kanske aldrig kommer kunna flytta dit så surfar jag vidare efter bilder från förr. Drömma får man ju :D

Kram på er!

Dagens fynd!

Jag har egentligen inte tid nu. Men en dag ska det bli nått fint utav dessa underbara tyger. Förslag någon?

 

Annars är livet rätt stressigt. Men inte negativt stressigt. Jag älskar att ha många bollar i luften. Jag blir lätt uttråkad annars. Jag ska sy lite till min mamma och till min brors flickvän men jag hinner nog inte sy till mig själv. Men nån dags kanske ;)

 

Kram


Dag 2

Idag har jag svetsat. Jag fick en overall, den var gigantisk och för att göra det ännu bättre (läs värre) så fick jag megahandskar oxå. Men så ska det vara. Jag är inte där för att vara snygg påstod min lärare. Jag ska få en mindre overall. Nångång ;)

Men kul var det, och jag verkar ju faktiskt klara av det där. Det är lite svårt att komma ihåg allt nu direkt men jag lär mig. Jag är ju där för att lära mig. Jag har en tendens att vilja kunna allt innan...Men nu ska jag ta det i min takt och inte ha för bråttom.

Grabbarna där är riktigt schysta. Jag tycker att det är en rätt skön stämmning. De hjälper mig om jag ber dem osv. Det här kommer gå bra.

 

Kram på er!


Dag ett!

Jag har vart på svetsutbildningen idag. Mycket plugg. Jag tog just en liten paus från en massa läsning. Mitt huvud är fullt med termer och fackspråk...Men jag gillar det, nej jag älskar allt jag läser. Jag vill lära mig allt. Lära mig grunderna. Och för en gångs skull ro något i hamn.

Men jag har en lång väg kvar.


Under tiden ni väntar på ett nytt inlägg från mig så läs denna blogg-
En blogg som inspirerar

Dagen innan....resten av mitt liv!

I morgon börjar den. Min svetsutbildning. Nu ska jag slutföra den här utbildningen och jag ska bli j*vla bra på att svetsa!!

 

Kram på er alla :D


Fina Människor....


Bra att ha lite inspiration då man vara så galet less allt man har i garderoben. Vips! så hittar man nått guldkorn långt inne i den märka djupa garderoben och dagen är räddad.

KRAM:D

Brist på....

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag skriver lite som ni märker. Saken är den att jag har brist på lusten. Jag har så många projekt på G. Men jag har ingenstans att hålla till. Jag kan inte sy hemma. För min son är hel galen i synålar. Sedan så vaknar han och blir rädd för symaskinen. Så att sy när han lagt sig är ett NO NO.
Jag har skissat massor på fina klänningar. Jag jag har mönster och tyger till nästan allt. Men jag har ingen plats. Typiskt.

Jag har lovat många gånger att fota min lägenhet så ni ska få se hur detta ser ut. Jag har fotat. Men bilderna sitter fast i min telefon. Av nån anledning går det inte att hitta bilderna från min dator. Men det kommer!

Jag ska som sagt börja sy igen. Ska bara försöka hyra in mig någonstans. Eller typ smeka min hyresvärd medhårs och fråga om det inte finns nått rum eller lokal jag kan hålla till i. För jag är så understimulerad!


Jag håller på att planera att göra om i sovrummet. Vet dock inte om jag är nöjd med valet av tapet eller färgen på sänggaveln jag ska göra. Vad säger ni???

 

Kram!!


RSS 2.0