Att inreda och renovera!

Vårt hus är från 1957, eller egentligen 52 men det stod färdigt för drift som det heter 57. Och de har vart mycket att göra på det. Och det är fortfarande massor massor kvar. Allt får ta sin tid, det viktiga är att inte renovera sönder, varken huset eller sig själv. Vi har tagit rum för rum. Och just nu är det trappen till övervåningen som är nästa projekt. Vir gör det lätt för oss och slår panel, lite vit färg och nån tavla. De blir säkert jättebra.

Som mammaledig blir det inte mycket annat än att ta hand om en bebis och försöka hålla undan allt som dras fram under dagen. Att åka in till stan för att shoppa orkar jag absolut inte med. Då är det tur att det finns internet.
jag har massor med favoritbutiker på nätet och hemsidan Retromega är jättebra för er som vill hitta sånt som rör 50-tal och rockabilly.

en sak jag iallafall ska ta tag i är att måla om en av väggarna i köket. Det blir nån turkos färg, antagligen nån rätt ljus variant.

Om några år tänke vi bygga om köket.  I vårt hem är det så att mannen lagar maten, jag gr det förvisso ibland, men det smakar 100 gånger bättre när han lagar mat. Jag står för bakningen, av både fika och matbröd. På senaste har det blivit rätt mycket kul. Men jag har dåligt med ideér nu. Har ni nått förslag så maila mig:)

 

Jag drömmer om ett kök i rutigt rött, men min man drömmer om ett lantkök med tegel. Kommer vi kunna mötas på mitten??


Kommentarer
Postat av: Anna

Tur för oss att det inte är så mycket val angående renoveringen. Och att vi e överens om de småsaker som ska göras. Vi drömmer dock om ett helkaklat badrum/tvättstuga därnere i källaren... går väl lös på 75000 ungefär. Shit bacon. Menmen. Jag gillar ditt rutiga och röda kök, men förstår Simon. Ändå skulle jag själv valt nåt annat som håller i många, många år... man ändrar så fort åsikt om stil...

2009-11-28 @ 21:45:12
URL: http://bakomsidan.blogspot.com/
Postat av: Linn-Marie

MITT KÖK!!!! :) puss på dej

2009-11-29 @ 09:10:29
URL: http://himlaretro.blogg.se/
Postat av: Lovisa

jag drömmer om en sån där kyl... just den där är väl av märket smeg (som numer även finns på media markt - reklam, reklam), och kostar miljooooooooner kronor. Men jag vill ha!

2009-11-30 @ 00:40:11
URL: http://sidekickbloggen.blogg.se/
Postat av: Lina

glöggpepparkaksbollar....mums kolla min blogg för recept

2009-12-02 @ 22:35:52
URL: http://dippe-lina.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0